День працівника освіти

2018-10-09

/Files/images/kenguru/початкова.jpg

У серці кожного з нас на все життя залишається світле ім'я вчителя - мудрого і уважного , доброго і лагідного, провідника дитинства і юності. Учитель відкриває перед нами чудовий світ наук, допомагає обрати свій шлях у житті, учить міркувати, прагнути, мріяти , досягти поставлених цілей. Його щире слово, порада, настанова найдорожчі за все!

Тому напередодні Дня працівників освіти, вихованці нашого закладу для вчителів школи влаштували чудовий концерт. Діти співали, танцювали, розповідали вірші, та подарували досить гарні листівки, які створили своїми руками!!Також до присутніх на святі з теплими та щирими привітаннями звернулася директор НВК Лисяк Ольга Іванівна!!! Вона подякувала вчителям за їх плідну роботу та побажала міцного здоров'я, терпіння, наполегливості та вдячності від їх вихованців!!!Тому, дорогі освітяни!!!

З Днем вчителя вітаєм, легкої праці вам бажаєм. Щоб гарний настрій був у вас. Навіть у дуже скрутний час.Щоб все в житті було гладеньким,І йшло щоб все завжди рівненько.Щоб всі вас учні поважали,Приємні спогади лишали.

/Files/images/5 клас.jpg/Files/images/67 клас.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi