Листи до святого Миколая

2016-12-16

/Files/images/Mykolaia_2016 Свято Миколая

16 грудня в Глибокобалківському НВК цікаво й весело пройшло традиційне свято з нагоди вшанування українським народом святого Миколая Чудотворця. Наймолодші учасники свята, вихованці дитячого садка, підготували гарні віршики, пісеньку та чудовий таночок сніжинок.

Учні початкових класів майстерно декламували вірші, розігрували повчальні сценки та виконували пісні, а також писали листи до святого Миколая. Кожен лист був сповнений надії на Божу допомогу та заступництво святого, адже просили головного – миру для України!

Директор НВК Лисяк О.І. привітала присутніх зі святом та вручила Грамоти чемним і слухняним дітлахам. Сільський голова Баранова Н.Г. висловила сподівання, що діти і надалі будуть тішити своїх батьків та Небесного Покровителя старанністю у навчанні та доброю поведінкою і вручила солодкі гостинці – цілі скриньки із солодким скарбом. З нагоди свята був проведений конкурс творчих поробок. Кращими роботами визнано композиції Долі Аліни та Долі Дмитра, Нетребка Артура та Юрченко Анастасії. Дякуючи спонсору конкурсу Долі Г.В., кожен учасник був відзначений нагородою.

На завершення свята учениця 7 класу Доля А. порадувала присутніх віртуозним виконанням музичної композиції на баяні, а учениця 8 класу Хаірбекова Діана, переможець обласного конкурсу «Пісенні крила Чураївни», подарувала присутнім пісню «Різдвяне» із репертуару Раїси Кириченко.

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi