Перший дзвоник

2017-09-01

/Files/photogallery/732/21151215_117038412352173_7229310003404456038_n.jpg

На урочистості в святково прикрашеній, ошатній за­лі зібралися школярі, педагогічний і обслуговуючий персонал закладу, батьки. До них у гості завітали ди­ректор Департаменту освіти та науки Полтавської ОДА Олена Харченко, голова Решетилівської РДА Роман Перепелиця, сільський голова Натапія Баранова.

Шкільна родина цього навчального закладу налічує 38 школярів та 20 діток дошкільного віку. Цьогоріч пер­шокласницями стали дві дівчинки: Дарина Вдовиченко та Марина Мальтабар, яка через хворобу, на жаль, бу­ла відсутня на святі. Перша вчителька Тетяна Кришталь привітала учениць теплими словами та вручила неве­ликі набори шкільного приладдя. Отримали першок­ласниці подарунки від народного депутата України Олега Кулініча, сільської ради, товариства Бурат-Агро», приватного підприємця Валентина Рудича. А учні старших класів дарували віршовані рядки з щирими побажаннями. Одержала першокласниця Дарина і «бу­лаву знань». Наймолодші вихованці НВК теж здорови­ли школярів віршами та танком. Дирек­тор навчального закладу Ольга Лисяк у вітальному слові дякувала, що керів­ництво області та району не забуває сільські школи, турбується про їх долю. Подяку з уст керівника отримали батьки та спонсори, котрі не залишаються ос­торонь проблем школи - допомагають фінансово та своєю працею. І сьогодні школа, завдячуючи їм та зусиллям ди­ректора. має надзвичайно привабли­вий вигляд.

«Свято 1 Вересня об'єднує людей різних професій поколінь - не лише уч­нів. Адже кожен у цей день згадує шкільні та студентські роки, своїх вчите­лів і педагогів», - сказала, звертаючись до присутніх на святі, Олена Харченко,

Вона поінформувала, що в нинішньому році в області за парти сяде 128 тисяч учнів. Цей рік стане роком реформ - на­голосила керівник освітянської галузі. Але вони не приз­ведуть до закриття таких шкіл як Глибокобапківська, з 100-річною історією. Вона бажала школярам, щоб зерна науки дали гарні сходи.

Привітав зі святом знань присутніх і голова Решети­лівської РДА Роман Перепелиця: «Дуже приємно бути на святі Першого дзвоника саме у вашій школі, де па­нує взаємоповага і взаєморозуміння між учителями та учнями, де всі радісні і усміхнені, де директор живе життям своїх підлеглих та вихованців. Окремо вітаю шокласниць і їх батьків. Шкільні роки - це яскравий і незабутній час, що відкриває нові горизонти і багато можливостей. Голова райдержадміністрації вручив школі сертифікати на новий холодильник і ноутбук.

Сільський голова Натапія Баранова щиро подякувала педагогічному та батьківському колективам за невтомну працю і небайдужість, наголосила, що депутатський корпус сільради не стоїть осторонь про навчального закладу і постійно його підтримує. Вітала присутніх і голова батьківського комітету Людмила Доля, бажаючи усім нових вражень і позитивних емоцій, учням - успіхів у навчанні, а вчителям та батькам - терпіння і мудрості. Святкового настрою на новий вчальний рік додали піснями талановиті учні Глибокобалківського НВК. Завершив свято мелодійний перший дзвінок, який подали дев’ятикласник Григорій Хачатуров та першокласниця Дарина Вдовиченко.

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi