• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний ярмарок "Разом до перемоги"

Благодійний ярмарок "Разом до перемоги"

2023-11-08

/Files/images/d5/400439044_654896749965266_1199540064501486345_n.jpg

Сьогодні в селі Глибока Балка Решетилівської територіальної громади пройшов благодійний ярмарок "Разом до перемоги" за участю місцевого навчального закладу.

Не дивлячись на дощову і прохолодну погоду, до сільської їдальні поспішало багато людей.

Сьогодні ми всі були волонтерами. Волонтерство часто порівнюють з жертовністю, але в першу чергу це — доброчинність, яка приносить задоволення тим, хто це добро робить. Через такі благодійні заходи ми долучаємо наших учнів та їх батьків до добрих справ, до можливості вирішувати невеликі, але нагальні потреби нашої країни та воїнів-захисників, надихаємо людей до творення добра і таким чином беремо відповідальність за те, що відбувається довкола нас і на що ми конкретно можемо вплинути.

Наші учні і дошкільнята разом з батьками, а також працівники шкільної їдальні напекли багато смаколиків, які продавалися, купувалися, куштувалися на ярмарку. Також можна було купити шкарпетки, овочі, квіти, віники, кошики, книжки тощо.

Дякуємо батькам дітей, які долучилися до організації цього благодійного заходу. Старалися всі і це дуже тішить.

Але особливо активну участь у ярмарку взяли батьки учнів 3 класу (кл. керівник Кришталь Т. А.). Вони не тільки напекли смаколиків, а і зібрали шкарпетки для воїнів та закупили ліків на 800 грн. Долучилися до ярмарку і батьки маленьких дошкільнят. Це зокрема Райда В.Г.,Оріховська Ю. В.,Даценко Н.Г.

Хочеться подякувати найбільш активним учням,які продавали свої смаколики. Це: Задоян А., Бондар Н., Бабуцька Н.- учні 6 класу; М′якушко Д., Бендик П.,Горбань Я.,Бровченко А.,Смоленський А.- учні 3 класу; Бабуцький А, Бондар С. – учні 2 класу ;Радчук Б., Малтабар М.- учениці 7 класу;
Доля Д., Косенко О.- учні 9 класу та інші.
Особлива подяка працівникам школи Хаірбековій Л.А., Лапенко Т. А., Ганенко Л. В.,Ляшенко Н. М. за чудову і смачну випічку.
Дякуємо директору школи Лисяк О. І. та старості Швець Л. Р. за організацію цього благодійного дійства.
Всього під час ярмарку зібрано 12 160 грн., з них силами шкільного закладу зібрано 8400 грн.

Ми дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися і навчати, за любов до рідної землі, яку вони захищають, за надію і віру, яку вони дарують українцям.

Разом ми - зможемо, ми - переможемо, ми – вистоїмо, ми – відбудуємо своє щасливе життя!

Прийде час і більше ми не будемо боятися, і в укритті не будемо ховатися, і будемо співати ми пісні і сонечку радіти навесні!
І не здригатися коли летить літак… І буде мир!І буде так! І тільки так!
Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi