Свято Св. Миколая

2017-12-19

/Files/photogallery/732/загальне фото.jpg

/Files/images/Свято.jpg

Святий Миколай іде – зимові свята веде!

Вихованці Глибокобалківського освітнього закладу ретельно готувалися до улюбленого свята. Теплими словами добрих побажань розпочала захід директор НВК Лисяк О.І. На свято завітали давні друзі дітлахів – голова Лобачівської сільської ради Баранова Н.Г. та настоятель Свято-Миколаївської церкви протоієрей Андрій Твердохліб, які щиро надали добрі настанови та обдарували солодкими гостинцями.

Ведучі свята Доля Аліна та Катя Сорока розповіли про дитинство святого Миколая, про справи милосердя та дива великого Чудотворця. Хаірбекова Діана подарувала вокальний дарунок – неймовірно красиву пісню про вічні істини, до яких має прагнути кожна людина в житті. Маленькі янголята – вихованці дитячого садка разом із вихователем Боднею Л.В. порадували усіх яскравим та оригінальним виступом. Виразно розповідали вірші першокласниці Вдовіченко Д. та Малтабар М. Учні другого класу разом із вчителем Семеновою Т.В. підготували гарну постановку танцю «Ой пішла зима в танок!» Виступ третьокласників запам’ятався чудовою піснею про святого Миколая та глибокими за змістом віршами, які вони вивчили разом зі своєю вчителькою Куліш О.Ю. Учні 4 класу підготували інсценізацію про Зірочку( Чернікова Д) та Вереду (Танько В), який мав за мету зіпсувати всім свято, але дружні та чемні діти НетребкоА, Жадан А.,Лисяк Р. та Шкляр Я. завадили йому це зробити. Добру звістку від святого Миколая приніс Янгол (Убийвовк С.). Велику насолоду отримали присутні від майстерної гри на баяні Долі Аліни. Чудові вірші читали Легейда Ю та Доля Д. Динамічний танок виконали учні 5-6 класів, а старшокласниці подарували гарну пісню про зиму, як згадку про те, що з дня Святого Миколая розпочинається зимовий цикл свят українського народу.

Велику допомогу в організації та проведенні свята надала голова батьківського комітету, сільський бібліотекар Доля Людмила Миколаївна. Традиційно до свята діти готували поробки. Завдяки спонсору творчого конкурсу Долі Григорію Васильовичу кожен учасник отримав гарний приз.

/Files/images/Свято.jpg/Files/images/свято 1.jpg/Files/images/Виставка новорічних композицій.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi